Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
11 pareri

Aparat de sudat pungi Sudeza Hemingstone HSE-X

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Brand
HM-1000HSE-X;HM-1250HSE-X;HM-1500HS
Out Of stock
Descriere
Sudeza Hemingstone , seria HSE-X , model nou , de ultima generatie , este destinata fabricarii cu mare productivitate , pe una sau doua piste , a pungilor cu sudura filo sau cu sudura pe fund.


Acest model se fabrica cu urmatoarele latimi:1000 , 1250 si 1500 mm

Caracteristici:
*Este o masina rapida, cu sudare laterala, filo si de fund, cu taiere folie cu cutit zburator , pt. functionare pe una sau pe doua piste de lucru
* Sudeza este dotata cu 2 fotocelule(optional se poate comanda si cu cap pt. sudare dubla)
* Pungile mici imprimate pot fi fabricate pe 2 piste de lucru iar cele mari imprimate pe una pista de lucru . Masina asigura eficienta de productie si astfel este potrivita pt. scaderea costurilor de fabricatie.
*Optional se poate dota cu unitate de debobinare de suprafata , prin frictiune , cu 2 motoare de alimentare .
*Este echipata cu unitate automata de intindere a foliei , cu 2 motoare de alimentare. Exista posibilitatea asezarii a una sau doua role de folie.
*Doua fotocelule:la alegere libera , dintr-o rola mare , un produs lat se produce pe o singura pista respectiv din doua role mai mici se pot fabrica produse mai inguste pe doua piste .
*Doua unitati de stantare incalzite , ce se pot cupla sau decuple
*Mentenanta simpla
*Capul de sudare poate fi rotit lateral in vederea curatirii . Acest lucru usureaza intretinerea si asigura o productie sigura .
*Sistem de incetinire la transmiterea produsului finit
Atunci cand produsele finite ajung pe masa automata de colectare cu banda in timpul unei viteze mari de productie , acest sistem de micsorare a vitezei incetineste transmisia lor. Din cauza incetinirii , descarcarea produselor finite , pe masa , va fi precisa.

Anexat vezi parametrii tehnici si poze.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura