Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de derulare hartie Jumbo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
U.E.
Descriere
Masina de derulare hartie Jumbo pentru fabricare hartie de toaleta sau prosoape de hartie pentru bucatarie.

Masina este adecvata pentru rebobinarea hartiei de toaleta pentru uz casnic, pentru firme (tip Midi ) respectiv pentru rebobinarea cu perforare a prosoapelor de hartie cu diferite modele de sagrinare .

Rola Jumbo este rotita prin intermediul unei curele de transmisie .

Masina poate fi comandata cu diferite modele de sagrinare -vezi mai jos .

Componenta principala a unitatii de comanda este microcomputerul (PLC ) unde pot fi reglati caracteristicile variabile ale masinii , respectiv pot fi afisati parametrii ca : putere , viteza , durata de functionare , nr. bucati fabricate . Exista posibilitatea comenzii la distanta (optional) dar si alte programe de usurare a functionarii . Pe de alta parte poate functiona si in regim manual sau pt. testare . Pot fi introdusi cca. 50 de parametrii de functionare in PLC . Motoarele sunt actionate de invertoare , ce asigura functionarea economica din punct de vedere energetic la orice turatie (min.10 % ) . Masina este dotata cu unitate de lipire capat de hartie , dar nu face lipirea straturilor de hartie intre ele . Viteza maxima liniara este de 200 m/minut * .

Masina poate fi dotata cu urmatorii cilindrii de sagrinare :

a. Un cilindru exclusiv cu model impreuna cu cilindru de cauciuc sau de plastic **> se realizeaza sagrinarea hartiei cu una-doua sau trei straturi tip Tissue sau a hartiei gri de un singur strat cu o singura pereche de cilindrii de sagrinare .

b. Un cilindru exclusiv cu model , un cilindru traditional cu model impreuna cu 2 buc. cilindrii de cauciuc >stratul extrerior primeste o sagrinare decorativa , stratul interior se sagrineaza traditional . Exista posibilitatea fabricarii hartiei de toaleta gri , cu un singur strat , sagrinat traditional .

c. Doua bucati cilindrii exclusivi cu model impreuna cu 2 buc. cilindrii de cauciuc >stratul exterior-interior primeste fiecare cate o sagrinare decorativa

Legenda:
*- depinde de calitatea hartiei
**- prin utilizarea cilindrului de plastic hartiile mono sau multistrat devin mai voluminoase si straturile se vor lipi mai bine

Cilindru exclusiv cu model :se fabrica pe baza de model (desen tehnic )asigurat de beneficiar
Cilindru traditional cu model :are modele cu piramide trunchiate , stanga-dreapta la circa 30-30 .

Paramatrii

•Dimens. hartie Jumbo [ cm] : Ø120cm x 165 cm
•Lungime utila cilindrii :175 cm
•Distanta intre 2 randuri de perforari invecinate :In caz de 4 cutite 12 cm , in caz de 2 cutite (2 scoase ) 24 cm ( 3%)
•Diametrul interior tub carton :45 mm sau conform cererii
•Diametru maxim rola :Cca. 24 cm
•Viteza maxima liniara a hartiei:200m/minut *
•Productivitatea in timpul functionarii continue:cca. maxim 150 suluri de bare /ora (respectiv x17 bucati hartie de toaleta***- in cazul produsului cu 160 file )
•Curent electric necesar :3x400 V, 20 A
•Aer comprimat necesar :7 bari, cca. 100 nl/min.
•Dimensiuni de gabarit (LxlxH):3,2 x5,8 ( impreuna cu trepte de uscare ) x 2,7 m
•Greutate :3 – 4,5 t. ( in functie de configuratie )
Trimite mesaj
Din Gura in Gura